Nieuw - 2018 -

Wij zijn actiever dan ooit en delen graag met jullie onze allerlaaste creaties. Het gaat steeds om zeer persoonlijke opdrachten maar die vaak ook voor U kunnen uitgevoerd worden.

Hou steeds rekening met een gezonde timing, gezien wij alles in eigen atelier met de hand maken.

TOP

Ring R 121 Tanzaniet

Een edelsteen is dwingend in zijn communicatie met de ontwerper en de opdrachtgever. Vertrekken van een bestaand ontwerp is daarom vaak geen optie. De natuur is altijd onze grootste inspiratiebron geweest en nooit zullen wij vergeten dat de "stenen" waar wij mee werken, onstaan zijn door een proces van tienduizenden jaren. Dit ontwerp is als een ode aan de natuur, als een wandeling door de bergen, als een ontmoeting met oerkrachten.

Uitgevoerd in 18 karaat wit goud en tanzaniet.

prijs op aanvraag (afhankelijk van de dagprijs van het goud en de tanzaniet)

TOP

R 074

Een ring zonder gelijke, uitgevoerd in 18 karaat geel goud en 3 wondermooie diamante (tripple X). 3 Diamanten van elk om en bij 0.60 karaat. Tripple X wil zeggen dat de drie belangrijke factoren van de diament van excelente kwaliteit zijn. Kleur, slijpvorm en zuiverheid zijn de elementen die perfect dienen te zijn. 

prijs op aanvraag (afhankelijk van de dagprijs van het goud en diamant)

TOP

Oorbellen Chrysoberyl.

Oorbellen uitgevoerd in 18 karaat wit goud en Chrosoberyl Catseye, in goed kwaliteit een behoorlijk zeldzame edelsteen. Wij beschikken zelf over een mooie collectie en laten de klant steeds zelf zijn selectie maken. Dit uiteraard onder onze vakkundige begeleiding.

€ 2.150

TOP

Bladwijzer - tajinaste 2018

Vooraleer tot de uitvoering over te gaan, luisteren wij goed naar wat belangrijk is voor de opdrachtgever. Bij een bladwijzer kan dat een boek, een passie, een locatie, een gevoel zijn. Dit alles in een vorm gieten, die functioneel moet zijn, is de uitdaging.

Deze bladwijzer werd uitgevoerd in 925 Sterling zilver en Korund en heeft Le Teide en zijn tajinasten als thema.

pièce unique