Nieuw

Wij zijn actiever dan ooit en delen graag met jullie onze allerlaatste creaties. Het gaat steeds om zeer persoonlijke opdrachten maar die vaak ook voor U kunnen uitgevoerd worden.

Hou steeds rekening met een gezonde timing, gezien wij alles in eigen atelier met de hand maken.

TOP

Armband Scarabé

Iemand kan jaren met een idee rondlopen en dan het gevoel hebben dat Nadine dit moet vormgeven. En zo ontstaan bijzondere ontwerpen, iets wat enkel kan door de interactie met de opdrachtgever en de chemische processen die in onze hersenen opstarten wanneer deze geprikkeld worden. Een armband in 925 Sterling zilver en een gestilleerde scarabé die computergestuurd uitgefreesd wordt. Een flits na enige bedenktijd en het moest dit worden. Weer een droom verwezenlijkt, deze keer van een aardige man, die geëmotioneerd de armband over zijn pols schoof en intens glimlachend geluk uitstraalde. Hiervoor doen wij het, dit is onze beloning.  

afhankelijk van ontwerp

TOP

Armband : De beer in Honoloeloe

Een levensverhaal vormgeven waar de emotie van het gesprek gedoseerd in tot uiting komt is de opdracht. Een sterke band tussen 2 mensen hangt vaak samen door uitspraken, plaatsen, symbolen, een laatste herinnering. Het vraagt intens denkwerk, keuzes afwegen en niet alles willen "vertellen" zonder schrik te hebben om verhalend te zijn. Het ontwerp groeit langzaam en wordt uiteindelijk wat het écht moet zijn. Tijdens het ontwerpproces krijgt de opdrachtgever, indien nodig, af en toe een mail / WhatsApp / sms met ideeën, schetsen of een video van wat er in het atelier aan het gebeuren is. Dit zijn bijzondere opdrachten, intens en vaak bijhoorlijk emotioneel. Empathie is de basis van een uniek, persoonlijk en betekenisvol juweel.

Armband uitgevoerd in 925 Sterling zilver en gecreëerd door het combineren van graveertechnieken.

pièce unique

TOP

Ring R 121 Tanzaniet

Een edelsteen is dwingend in zijn communicatie met de ontwerper en de opdrachtgever. Vertrekken van een bestaand ontwerp is daarom vaak geen optie. De natuur is altijd onze grootste inspiratiebron geweest en nooit zullen wij vergeten dat de "stenen" waar wij mee werken, onstaan zijn door een proces van tienduizenden jaren. Dit ontwerp is als een ode aan de natuur, als een wandeling door de bergen, als een ontmoeting met oerkrachten.

Uitgevoerd in 18 karaat wit goud en tanzaniet.

prijs op aanvraag (afhankelijk van de dagprijs van het goud en de tanzaniet)

TOP

R 074

Een ring zonder gelijke, uitgevoerd in 18 karaat geel goud en 3 wondermooie diamante (tripple X). 3 Diamanten van elk om en bij 0.60 karaat. Tripple X wil zeggen dat de drie belangrijke factoren van de diament van excelente kwaliteit zijn. Kleur, slijpvorm en zuiverheid zijn de elementen die perfect dienen te zijn. 

prijs op aanvraag (afhankelijk van de dagprijs van het goud en diamant)

TOP

Oorbellen Chrysoberyl.

Oorbellen uitgevoerd in 18 karaat wit goud en Chrosoberyl Catseye, in goed kwaliteit een behoorlijk zeldzame edelsteen. Wij beschikken zelf over een mooie collectie en laten de klant steeds zelf zijn selectie maken. Dit uiteraard onder onze vakkundige begeleiding.

€ 2.150

TOP

Bladwijzer - tajinaste 2018

Vooraleer tot de uitvoering over te gaan, luisteren wij goed naar wat belangrijk is voor de opdrachtgever. Bij een bladwijzer kan dat een boek, een passie, een locatie, een gevoel zijn. Dit alles in een vorm gieten, die functioneel moet zijn, is de uitdaging.

Deze bladwijzer werd uitgevoerd in 925 Sterling zilver en Korund en heeft Le Teide en zijn tajinasten als thema.

pièce unique